Sista dagen på lovet.

Ja nu har en hel vecka gått, otroligt hur fort det har gått och jag känner att jag skulle behövt minst en vecka till för att vila upp mig. För det är nu när jag kommer tillbaka till skolan då allt kommer hända på en gång. Slutprov, praktik, flytta hit och dit till italien & strömstad, frankrike, och sist men inte minst studenten!!!! den dagen kommer en stor tung sten lyftas från mina axlar, men antagligen kommer den ersättas av en annan - arbetslösheten! :S Ja det känns som att det är nu, efter detta lovet, då allvaret börjar.. och jag är inte redo för det än ..

Men något som är skönt är att praktiken har löst sig. den 16 mars (antagligen) kommer jag, Björn och hans mamma bila till Italien vilket kommer bli helt uuuuuunderbart, sedan väl nere i Italien kommer jag praktisera 2 eller 3 veckor på hotellet "Castello di sinio" som är ett gammalt slott och ligger högt upp vid alperna, otroligt vackert. Björn ska vara med mig där i antagligen två veckor. De tre senare veckorna av praktiken kommer jag åka tillbaka till Sverige och jobba på Laholmen i strömstad, då har det även blivit lite varmare här så då är det härligt att bo på kusten. Så praktiken känns iallafall helt löst och det är en period jag ser fram emot. Härligt att ha med mig älskling också som kommer förgylla tiden i Italien om möjligt ännu mer än vad den hade gett mig annars. Härligt att komma ifrån Sverige lite med.

Förövrigt, jag har flyttat ur min bag som jag bott i hemma hos Björn nu i 7 månader, och fått mig en garderob, en egen garderob! Låter ironiskt men åååååh vad glamouröst det känns. :D

Love !

Freeeeeedag

Kände att det var ett bra tag sedan jag skrev nu. Idag är det fredag, för en vecka sedan fyllde jag 19, så hade min älskade pojkvän bokat rum på gothia towers, var en helt underbar helg! På kvällen åt vi på restaurangen heaven 23 som ligger på översta våningen på gothia, helt otroligt fint! Sedan var vi på bio, Benjamin buttons otroliga liv, helt klart en film att rekomendera, väldigt lång, men fin. :) På lördagen var det jätte härligt väder, kändes som vår ute så vi var ute och gick runt i göteborg och njöt av solen och satt på olika cafeér och bara myste. Efter dessa två dagar har mitt humör varit på topp, har nog aldrig kännt mig så lycklig faktiskt. Man behöver nog komma bort ibland, och bara tänka på sig själv (och den man älskar).

Ikväll blir det fest (?) kanske.. Får se hur dagen utveckar sig och om vi orkar ikväll..
Hur ser er helg ut?

Vilken dag..

Tog mig trotts mitt hemska morgonhumör upp till tandläkartiden imorse halv 9, de lagade min tand som har varit sprucken i typ fem år. Vilket var bra ! Sedan gick jag till skolan och fick syn på en lapp i mitt fack där jag blivit inkallad på elevvårdskonferens pga alla mina rester, fick lite smått panik så idag har jag suttit och prickat av så många jag hunnit med, har gjort klart fem arbeten som lågit och svidit i ca. ett år nu så det känns som en stor lättnad. Nu har jag fyra rester kvar, två prov & två inlämningar. Men det ska jag allt klara. hade en paus från pluggandet på 2 timmar då vi hade en inte allt för givande ölprovning måste jag säga. Vinprovningen vi hade för två veckor sedan var mycket mer lärorik. Men men ...

Nu sätter jag stopp för pluggandet idag iallafall och ska hem och mysa med min pojkvän hoppas jag. Ska även tvätta lite och sedan ska jag lägga mig rätt ut framför tv:n och njuta av topmodel som belöning för min ambitiösa dag.

<3


Irri..

ååååh så skönt det ska bli med sovmorgon imorgon då jag inte börjar förän halv två, då vi ska ha ölprovning på dalia
- världens bästa dag, tänkte jag..
Men nej då, den lyckan höll tills jag får ett sms från tandläkaren: Du har tid för kontroll imorgon kl:08.30
Tack så jävla mycket tandis !

RSS 2.0